Home
  Webhosting
  Webdesign
  Forwarding
  Domein Check
     
  Portfolio
     
  FAQ
  Contact gegevens
  Contact formulier
     
  Algemene voorwaarden
Verhuis uw domeinnaam naar Garama Web Services!

 
= Bent u het ook zat om teveel te betalen voor te weinig? Stop met het betalen van €40 tot €50 voor enkel het registreren van een domeinnaam. Bij Garama Web Services bent u verzekerd van een goede service tegen een lage prijs, zeven dagen in de week!

.nl verhuizing

U wenst een .nl domeinnaam naar ons te verhuizen. Wat is de te volgen procedure?

We hebben van u de volgende twee formulieren nodig:

Deze twee formulieren stuurt u per post of per fax naar Garama Web Services. Klik hier voor onze contact gegevens.

Bij Garama Web Services zit in elk hosting pakket standaard een gratis domeinnaam inbegrepen. U betaald bij een verhuizing i.c.m. een hosting pakket dus geen registratiekosten. Bovendien rekent Garama Web Services geen verhuiskosten!

Indien de verhuizing een registratie/forwarding pakket betreft, betaald u enkel de registratiekosten en, netzoals bij onze hosting pakketten, geen verhuiskosten.

U dient zelf zorg te dragen voor het tijdig opzeggen van uw hosting/registratie contract bij uw huidige hostingprovider.

.com verhuizing

U wenst een .com/.org/.net/.info domeinnaam naar ons te verhuizen. Wat is te volgen procedure?

Hiervoor zijn geen papieren nodig, alles gaat volledig elektronisch. Wat u dient te doen is het administratieve emailcontact, zoals vermeldt bij de whois gegevens, te wijzigen in een emailadres van Garama Web Services. Stuur ons een email als we de procedure in gang moeten zetten. Aan het verhuizen van een .com/.org/.net/.info domeinnaam zitten € 15,00 aan kosten verbonden, ook als u het combineert met een hostingpakket.

U dient zelf zorg te dragen voor het tijdig opzeggen van uw hosting- en of registratiecontract bij uw huidige hostingprovider.

Klik hier voor de contact gegevens van Garama Web Services

 
  Garama Web Services - Zuiderweg 3 - 3769AB Soesterberg - info@garama.nl